Corvus Uitvaartzorg
Wil Boerman – van Wijk
Groen-Blauwlaan 10
2718 JA Zoetermeer
06 39 84 25 81
E-mail info@corvus-uitvaartzorg.nl

Werkwijze

Persoonlijk

De dienstverlening van Corvus Uitvaartzorg is kleinschalig en persoonlijk. Vanaf het eerste tot het laatste moment ben ik - Wil Boerman - uw contactpersoon. Samen bespreken we de wensen van u en de overledene en maken we keuzes over de uitvaart. Mijn doel is om een passend afscheid te regelen waar u - ondanks alle emoties - met een goed gevoel op kunt terugkijken. Een afscheid dat recht doet aan de overledene en waar u zelf kracht uit kunt putten om verder te gaan.

Professioneel

Corvus Uitvaartzorg staat voor een professionele uitvoering. Op basis van mijn jarenlange ervaring, weet ik welke stappen er genomen moeten worden en kunt u vertrouwen op een correcte en betrokken begeleiding van de uitvaart. Ondanks de tijdsdruk zorg ik ervoor dat u in alle rust de juiste keuzes kunt maken.

Uniek

Omdat ieder mens anders is, is ook elke uitvaart anders. Corvus Uitvaartzorg houdt rekening met persoonlijke wensen. Een bijzondere kist, alternatief vervoer, een afwijkende locatie... samen zoeken we naar passende rituelen en mogelijkheden. Zelf verdiep ik mij de laatste tijd in Groene uitvaarten. Wilt u hierover meer weten? Klik dan op de knop Groene Uitvaart.

Betaalbaar

Aan een uitvaart zijn kosten verbonden. De hoogte van de kosten hangt af van de keuzes die u maakt maar ook van de uitvaartbegeleiding. Door de kleinschaligheid van mijn bedrijf, kan ik mijn eigen kosten laag houden. U betaalt een vast aanname tarief. Diensten van derden bereken ik netto aan u door en vooraf maak ik een overzichtelijke begroting voor u.

Ongeacht waar u verzekerd bent, kunt u mij de uitvaart laten verzorgen. Let u wel op wat de voorwaarden zijn van de polis en welke bedragen uw verzekeraar uitkeert als u gebruik maakt van mijn dienstverlening en niet die van de verzekeraar. Komt u er niet helemaal uit, dan help ik u er graag bij!